Petreceti timp cu noi

Aici, la Fundatia Casa Lidia suntem bucurosi sa avem adapost, hrana si educatie. Dar acestea nu sunt totul. Ne-am dori sa simtim ca suntem parte a unei familii, ca suntem iubiti si respectati. Liviu si Mihaela Guias nu ne-au oferit doar o institutie, ci o adevarata familie, dar noi suntem multi si ei sunt doar doi. Si trebuie sa-si imparta grija si dragostea catre noi toti.

Fiecare dintre noi ne dorim atentie si afectiune. De aceea venim in fata dumneavoastra eu rugamintea de a ne vizita si de a socializa cu noi. Veti vedea ca suntem foarte prietenosi si ne vom atasa foarte repede de dumneavoastra.

Ne-ar place sa ne vizitati pe toti sau poate pe unii dintre noi, sa va vizitam la dvs acasa, poate cu ocazia aniversarilor copiilor dvs, am putea merge impreuna in parc sau la teatru. Am putea sa venim sa va colindam de sarbatori, iar de Craciun si Paste ne-am bucura sa va amintiti de noi si sa ne vizitati, poate cu un mic cadou simbolic.

Intr-un cuvant ati putea sa ne ajutati si sa urmariti evolutia unuia sau mai multora dintre noi. Veti avea satisfactia de a putea spune tuturor si mai ales constiintei dumneavoastra: am contribuit si eu ca un copil sa termine clasa a IVa...

Avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. Nu neaparat financiar, ci sufletesc.